Bejelentés


Noble Trade 2004 Kft Mérlegen az értékállóság


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Elgondolkodott Ön már azon, hogy amíg a világ sajtói napi szinten cikkeznek gazdasági válságról, inflációról, addig a szemünk előtt hever egy évezredek óta értékálló, azonban a befektetési piacon viszonylag újnak számító invesztálási lehetőség. Ez pedig nem más, mint a nemesfém.

A nemesfémek a "nemes" jelzőjüket azért kapták, egyszerűen fogalmazva, mert nemes tulajdonságokkal rendelkeznek. Ide soroljuk a réscsoport két elemét az aranyat és az ezüstöt, amelyek az oxigénnek szemben is ellenállóak.


Hírek
Az elmúlt hét az arany és az ezüst piacán…

Hiszünk vagy nem az egyes nemesfémpiaci szakértőknek, de a korábbi előrejelzéseknek megfelelően az elmúlt héten tovább emelkedtek az arany és az ezüst ára. Szerdán délután a londoni nemesfémtőzsdén 1435,50 dolláros unciánkénti árig emelkedett az arany árfolyama. Ilyen sokat még soha nem kellet a sárga nemesfémért fizetni. Az ezüst ára 34,75 dollárig emelkedett, amire több mint 30 éve nem volt példa. A hét második felében a csúcsok alatt zártak valamennyi nemesfémtőzsdén. Egyes szakértők, elemezők mindezek hátterében a geopolitikai feszültségeket látják. Persze mindezek rövidtávon képesek befolyásolni az árfolyamokat, de hosszabb távon a hatásuk múlandó a nemesfémpiacon. Egyes elbeszélések alapján aranyár múlt heti alakulása mögött továbbra is Líbiában keresendő a legfőbb mozgatórugó. A történelem során lezajlott felkelések, forradalmak vagy radikális politikai változások általában fokozták a bizonytalanságokat a pénzpiacokon. A nemesfémek árában ezek a befektetői félelmek bizonyos esetekben kifejeződésre is kerülhetnek, és a feszültségek kiéleződése többnyire gyorsan, de nem tartósan érezteti hatását a nemesfémek árfolyamában.

Az arany erős szikla a hullámtörésben 2011/05/17 - 03:04

Miután az utóbbi időben rendkívül gyors ütemben emelkedtek a nemesfémárak, és több történelmi rekord is született, folytatódik tovább a cikk-cakk vonalú korrektúra, amelyet a spekuláció visszaszorítására tett tőzsdei szabályozások váltottak ki. Az elmúlt hét a nemesfémeknél főként az ezüstár ide-oda hánykolódásának jegyében telt, míg az arany továbbra is viszonylagos kiegyensúlyozottságról tesz tanúbizonyságot.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!